Andullatie Therapie

Andullatie therapie, nu bij ons beschikbaar!

collage die rugpijn en nekpijn aantoont

Dankzij andullatie kunnen pijnklachten ten gevolge van diverse aandoeningen, zoals rugproblemen, fibromyalgie en artrose verlicht worden.
Vooral klachten die het gevolg zijn van chronische aandoeningen kunnen oorzaak zijn van een lange lijdensweg met verlies van levenskwaliteit. Andullatie kan ertoe bijdragen de levenskwaliteit terug op te krikken dankzij pijnverlichting.
Er zijn vele mogelijke toepassingen van osteoporose, bloedcirculatie, lymfedrainage tot recuperatie na sport.

Meer info over toepassingen

Andullatietherapie kan op afspraak per beurt of met een 10 beurtenkaart

Andullatie werd ontwikkeld in nauwe samenwerking met wetenschappers, universiteitsklinieken en artsen en maakt deel uit van de biofysische therapieën. Al meer dan 10 jaar wordt ze toegepast door zowel professionals als thuisgebruikers voor pijnverlichting, lymfedrainage, sportrecuperatie en ontspanning. Andullatie combineert mechanische vibraties en infraroodwarmte en stimuleert de essentiële basisorganismen van het menselijk lichaam. De wetenschappelijke informatie en onderzoeken door wetenschappelijke instellingen naar Andullatie, kan u terugvinden op de website van de International Association of Andullation Technology www.iaat.eu

Vraag vrijblijvend meer info en geniet van een gratis proefbeurt (enkel op afspraak)