Medewerkers

Coaches

Bertrand Mancel

Floorcoach / Lesgever Fitness Boxing
Meer dan 20 jaar fitnesservaring heeft deze Bachelor in de lichamelijke opvoeding. Bertrand is “het voorbeeld” dat sport en levensgenieten perfect te combineren zijn. Begeleiden in fitness, boxing of salondansen … hij kan het allemaal.

Cédric Massaert

Personal trainer
Deze bachelor lichamelijke opvoeding en personal trainer straalt rust uit. Maar vergis je niet: eens hij aan zijn kitesurftrapeze hangt leeft hij onder het moto “No Fear”.

Ilse Sanders

Floorcoach / Small group PT
Ilse is een enthousiaste bachelor LO, zij houdt van alles wat met sport te maken heeft. Hangend  aan rotsen, off piste skiing of kunstjes op de moutainbike… deze gepassioneerde turnjuf is duidelijk geen watje!

Bruce

Marketing
De “youngster” van het team is met zijn opleiding marketing perfect geplaatst om het GO-FiT team te ondersteunen op het vlak van social media en alles wat daarbij komt kijken.

Groepslesgevers

Jannick Beyens

Lesgeefster Zumba / Step / Core training
Zumba lesgeefster van het eerste uur heeft pakken ervaring. Haar dynamische manier van lesgeven is overal gekend. Deze super enthousiaste  dame weet jou steeds opnieuw te motiveren.

Bart Scheurweg

Lesgever Indoor Cycling
Het vaderschap heeft deze dynamische spinninglesgever er niet bepaald rustiger op gemaakt. Ambiance verzekert wanneer je bij Bartje in de les zit!

Ellen Convents

Lesgeefster Zumba
In de week waakt ze over de kleuters, op zaterdag waakt ze over de zumba dames.
Medewerker GO-FiT Bornem Eline

Eline de Wit

Lesgeefster Club Power
Deze dame is een combinatie van Oosterse rust en Westerse doeltreffendheid. Ze vond haar uitlaatklep voor stress in de vorm van yoga. In haar enthousiasme probeert ze ook andere mensen aan te zetten om yoga te beoefenen.

Dagmar Wouters

Lesgeefster Easy Yoga / Indoor Cycling
Daggie voor de vrienden, dé favoriete “sportjuf” op school. Met haar krachtige stem slaagt Dagmar er telkens opnieuw in om je zowel op het mentale als op het fysieke vlak tot rust te brengen en te motiveren om telkens dat stapje verder te gaan.

Bart Verbeeck

Lesgever Indoor Cycling
GO-FiT man in hart en nieren, eerst als klant, nu als gepassioneerd spinninglesgever. Altijd klaar voor een grap zo houdt hij gegarandeerd de sfeer erin!
Medewerker GO-FiT Bornem Grete

Grete Flies

Lesgever Hatha Yoga
Nieuwe uitdagingen, verrassende initiatieven, boeiende samenwerkingen of impulsieve ideeën … Grete vliegt graag ergens in. Ze vindt het namelijk enorm plezant en verrijkend om nieuwe kennis en ervaringen op te doen of gewoon ergens van te proeven. Met als gevolg dat ze schrijft, organiseert, coacht, danst, zingt, kookt en geïnteresseerd is in psychologie, filosofie en mensen.

Op retraite in India hield ze zes maanden halt om op adem te komen. Hatha yoga leerde haar een evenwicht vinden tussen stabiliteit en flexibiliteit, zowel in haar doen, denken en voelen. Na een opleiding in Rishikesh, het yogawalhalla van India, mag ze zichzelf nu ook gecertificeerd yoga-instructrice noemen.

Zaakvoerders

Frank Janssens

ZAAKVOERDER - LESGEVER INDOOR CYCLING
Als master in de lichamelijke opvoeding, oprichter van GO-FiT en fervent sporter heeft Frank al meer dan 35 jaar ervaring met al wat te maken heeft met sport en gezondheid.

Zijn moto: “Faillure is no option”.

Sam Thomas

ZAAKVOERDER
Door zijn eindeloze interesse in het menselijke lichaam ging hij “voeding & dieet”,”fitness trainer B” en “functional training” studeren. Zijn ambitie is om mensen op hun niveau te helpen met het bereiken van hun doelen

Voor Sam is sporten al sinds zijn jeugd een belangrijk onderdeel van zijn leven.

Louis Spiessens

ZAAKVOERDER
“De sportbompa “, jong of oud iedereen krijgt een vuistje van hem.

Het levende voorbeeld dat sport écht voor alle leeftijden is!

Wil je graag deel uitmaken van ons groeiende team?

Momenteel zoeken wij nog een kinesist (m/v) voor in ons begeleidingsteam. Heb je ervaring met fitnessbegeleiding of doe je zelf aan fitness? Ben je enkele voormiddagen en/of avonden vrij om begeleiding te geven? Ben je sociaal en dynamisch? Zou je graag deel uitmaken van een gezellig team? Herken je jezelf in bovenstaande voorwaarden, of ken je iemand die in dit profiel past?

Solliciteer Nu